Städförmiddag, moster på besök, eftermiddagsfebrig Tindra och storm!

Dammade, dammsög och moppade golven i förmiddags medan Tindra, Tristan och moster Emma lekte på sängen som vid den tidpunkten inte hunnit bli bäddad med fräscha, rena lakan. 
Började med att ta fram ljusstaken och stjärnan samt lite juleljus men insåg snabbt att det inte kändes juligt alls. Så jag tog fram det mesta vi har i julväg. Julgranspyntet ligger dock kvar upp i skåpet och vi kommer inte ha något gran i år heller, vart sjutton skulle vi ha plats med den?.. 
Tristan underhöll sig med ett juligt prydnadskuddsfodral och Tindra busade i soffan under täcket och med solglasögonen på 🙂

Emma och Tindra gjorde våfflor till lunch och efter det gick vi ut för att gunga. Det blev dock en väldigt kort utomhusvistelse då det blåste så mycket att gungan fick så hög fart av bara lite knuff och vi höll på att blåsa iväg. 
När vi kommit in gick Tindra och la sig, Emma gav Tristan mellanmål och min mor kom. Min mor och jag åkte till backaplan för att handla lite mat, jag hade ingen som helst lust att ge mig ut med bägge barnen och åka buss i detta vädret. 
Väl hemma hade Tindra fortfarande inte vaknat och när hon sedan kom ut ur sitt rum var hon alldeles röd i ansiktet och hade feber. Min mamma och syster åkte hem för att baka lussekatter och jag satte mig med Tindra i sängen och myste. Tog tempen efter en stund som visade 40,7 graders feber. Den första alvedonen gjorde ingen direkt verkan men den andra gjorde desto mer och nu när hon la sig för natten hade hon bara 38,7 graders feber. 
Rickard, som skulle få skjuts hem från jobbet av en vän som skulle följa med hit, tog lååång tid på sig för att komma hem. Älvsborgsbron var avstängd på grund av blåsten och det var kö från kasinot för att komma till göta älvbron. De stod stilla i köer ett jävla tag men lyckades sedan komma snabbare på bron genom att ta en liten omväg som blev en genväg. Tillslut kom han hem i alla fall. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.