En natt på Spar Hotel Majorna

Fina Johanna hade bjudit in mig till en vip-invigning av Le Pain Francais nya café i Nordstan så fredagens äventyr började med att jag och Tindra, tillsammans med andra härliga bloggmammor, avnjöt en mycket god fika. Efter tre muffins, kaffe, tre olika juicer till Tindra samt ett guldkort som ger hela 20% rabatt på kommande besök så mötte vi upp med make och son. Uträttade ett par ärenden i stan och åkte sedan till Spar Hotell Majorna.

In kom vi till ett stort hotellrum! Rymlig hall, fräscht badrum, nedfällbar våningssäng till barnen samt micro, vattenkokare och kyl! De tre sistnämnda sakerna är ju verkligen toppen när man som småbarnsförälder behöver värma vatten till ersättning/välling, värma barnmat samt förvara maten i kylen. På rummet fanns även tekoppar samt te och det är ju inte helt fel att avnjuta en god kopp te på kvällskvisten. 

page2

Vid incheckningen fick barnen en liten present som de glatt lekte med tills de skulle sova. På rummet väntade dessutom en överraskning åt oss – jag älskar överraskningar! 

Jag läste glatt om hotellets miljömärkning medan barnen bytte om till pyjamas. En stund senare sov de sött i sängarna och jag och maken kunde njuta av den goda överraskningen – mums!

page3

Det blev en rätt sen kväll (läs: natt) och vi vaknade därför relativt sent i morse. Det var därför väldigt skönt att veta att frukosten serveras mellan 05:00 och 12:00! Vid halva elva var vi påklädda och gick för att äta en efterlängtad hotellfrukost.

Vem tackar nej till lekrum för barnen där föräldrarna samtidigt kan äta frukost?! Barnen lekte medan jag gräddade våfflor till dem och efter att de ätit klart kunde jag och maken i lugn och ro avsluta frukosten medan de lekte. Åh så underbart!

page1Stort tack till Spar Hotel Majorna för denna gång!

En reaktion på ”En natt på Spar Hotel Majorna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.