Söndag eftermiddag + måndag – sjukhus..

Redan på lördagskvällen märkte jag hur Tristan andades sämre,.. Det var inte så farligt men jag ställde ändå in söndagens planer för att vara beredd på att behöva åka in till sjukhuset. 
Mina underbara barn!
Framåt lunchtid på söndagen blev han sämre. Han lät ungefär lika mycket som en tvättmaskin och hade kraftiga indragningar. Jag, Tindra och Tristan åkte bort till Östra, tyvärr till akuten eftersom lungmottagningen inte har öppet på helgen. Eftersom de hade stor platsbrist blev vi sittande på ett rum på akuten i måånga timmar. De hade tydligen fått lägga folk på kirurgavdelningen som inte skulle vara där egentligen pga. platsbrist.

Tillslut kom vi i alla fall till avd 330, och fick dela rum med en kvinna som hade sin sjuka dotter där SAMT hennes väninna och hennes barn. De var rätt högljudda dessutom… Kvinnans man kom på kvällen och skällde på sköterskorna eftersom kvinnans väninna och hennes barn inte fick lov att sova över där… Mer behöver inte sägas anser jag 😛

Tristan fick inhalera varannan timme hela natten och imorse lät han verkligen inte bra. När läkaren kom in imorse lät det på henne som att det kunde bli en mycket lång vistelse om han inte blev bättre inom kort…
Som tur var svarade han på medicinerna, de testade lite allt möjligt kändes det som.., och vi fick åka hem för ett par timmar sedan!
Snälla Anna kom bort till Östra och jag fick låna hennes bärsele så jag kunde ta mig hem med Tristan. Jag hade ju vagnen med till sjukhuset men Rickard fick komma efter jobbet igår och ta med Tindra hem, och då rök ju även vagnen. 
Så nu är vi hemma och planerar att vara det ett tag 🙂

En reaktion på ”Söndag eftermiddag + måndag – sjukhus..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.