Söndag!

Tindra vaknade vid nio imorse.. men var inte riktigt sig själv. Helt apatisk satt hon och åt frukost.. Vid tio ville Tristan ha mat och Tindra satte sig bredvid mig i soffan. Efter ett par minuter såg jag att hon hade somnat sittandes…. La henne i sin säng och hon sov till halv ett.. Men det var ingen vidare glad Tindra som vaknade då heller.

Det blev i alla fall lunch och hon åt bra och hade ingen feber. Vid ett kom Tindras lekkamrat Charlie! Givetvis var lillebror Kasper och mamma Michaela med.

Vi var ute en stund men Tindra gnällde mest, och när vi kom in hade Evelina käkat upp bananen, som Kasper skulle fått till mellanmål, som låg i Michaelas väska. Väskan stod av misstag på golvet,.. Givetvis hade jag inga bananer hemma, men det fick bli Småfolks Squeeze som Tindra ändå inte ville smaka på.

Blev en stunds lekande inomhus och sedan blev det våfflor till middag. Efter middagen fanns det sylt i ansiktet på Tindra och Charlie, på kläderna och på hela bordet – precis som det ska vara när man har små barn 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.