Sommartidsomsällning påverkar barnen

Imorse vaknade jag inte förrän klockan ringde! När hände det senast? Tristan vaknade fem minuter efter det, med andra ord 07:20 (en hel timme senare än vanligt).

Duschade och gjorde mig i ordning, gav Tristan mat och pillade med en massa. Klockan 08:10 hade Tindra inte vaknat ännu och vi går hemifrån 08:30 för att hinna med bussen till förskolan. Lite tajt med tid med andra ord.. Gjorde snabbt i ordning en frukost som jag la i en bytta att ta med till Tindra så hon kunde äta på bussen på väg till förskolan. Rickard fick väcka henne (!!) precis innan han gick, vid 08:13, och jag fick snabbt gjort henne i ordning, tog på barnen och mig själv ytterkläder och promenerade sedan bort till bussen.

På väg till bussen funderade jag på varför bägge barnen sovit så länge och kom till slut på att det måste vara på grund av sommartidsomställningen!

Jag hoppas verkligen att Tristan fortsätter vakna 07:20 istället för 06:20 som han alltid brukar vakna, men Tindra får gärna vakna av sig själv vid 8. Tycker det är så onödigt att väcka henne och vill hellre att hon vaknar av sig själv 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.