Sommarplaner

Haha, känns absurt att tänka på sommaren redan nu men faktum är att det inte dröjer alltför många månader innan man behöver lämna in uppgift om vilka veckor man vill vara ledig under sommaren.

Även om alla svenska somrar är långt ifrån perfekta så skulle jag inte vilja vara utan svensk sommar. Ska man resa utomlands så anser jag att hösten eller vintern passar bättre för det. 

Sommaren då jag var gravid med Tindra hyrde jag och Rickard en stuga i Dalsland. En nybyggd stuga vid kanalen, med brygga precis utanför dörren. Bad och utflykter stod på schemat. Med bara ett par veckor kvar till beräknad födsel gav vi oss ut på en lång ridtur. Otroligt mysigt!

2009 juni 1 (1)

Ett par somrar senare hyrde vi en annan stuga och då stod bad och djurparksbesök på schemat. 

224469_10150330627346259_3196871_n

För två somrar sedan hyrde vi en stuga tillsammans med ett par vänner. En vecka på lantgård! Lantgården var ju inte riktigt som vi tänkt oss men det blev en lyckad vecka med massor av bad, lek och bus, härliga kvällar med grillning, ridning och traktoråk.

dag 2 - 1 dag 2 -3

Och nu har vi som sagt börjat fundera på vad som ska ske till sommaren. Förmodligen hyr vi en stuga någonstans i landet – men frågan är vart! I samarbete med fritiden.se tipsar jag nu om att det finns något för alla – oavsett om ni ska hyra en sommarstuga i skärgården eller en fjällstuga, en fin gård, en härlig lägenhet, ett mysigt torp, ett nytt fritidshus på västkusten eller nån annanstans i vårt fina Sverige, eller kanske hyra ett hus utomlands. Fritiden.se har en förhoppning om att deras sida ska vara din plats för stuguthyrning på nätet när du ska boka en stuga direkt med uthyraren. Välkommen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.