Sommarmarknad, bio och spännande infall

Första dagen på semestern, alltså lördagen, var fullspäckad. Vi började dagen med ett besök i Rörtången där de hade sommarmarknad. Marknaden i sig var ingen höjdare men Tindra blev otroligt glad över att hon fick möjlighet att rida en sväng.

rörtången1Vi promenerade en bit, till ett mer avskilt ställe där vi åt lunch, fikade, plaskade i vattenbrynet och njöt av solens varma strålar.

På vägen dit hittade vi såväl körsbär som vinbär och hallon. Otroligt gott!

rörtången2På vägen tillbaka till bilen plockade Tindra gräslök. Hon älskar nämligen gräslök och kan äta hur mycket som helst! Behöver jag ens nämna att det luktade väldigt mycket gräslök i bilen på vägen hem?,..

Svängde bara in snabbt hemma, passade på att tömma torktumlaren och slängde sedan in nästa omgång nytvättade sängkläder. Tog oss sedan in till biografen i Kungälv, där vi skulle se Alfons leker Einstein.

Tindra har länge pratat om att hon vill se Alfons på bio igen och när jag såg att Trappan Bio inte visade den filmen så skickade jag iväg ett mail och frågade om det fanns möjlighet för dem att boka in en visning av den. Svaret jag fick var att det inte var några problem och jag fick till och med säga vilken dag vi ville se den. Snacka om service!!

Efter bion åkte vi först till Stoff och Stil och sedan till Hornbach. Planen var att vi bara skulle till Hornbach men på vägen blev jag så sugen på att sy barnkläder att jag tio minuter innan Stoff och Stil stängde rusade in genom dörrarna. Visste inte så mycket mer än att jag ville sy men fick hittat ett mönster och två ekologiska tyger och kunde sedan lämna affären ett par minuter efter stängning.

På vägen från Hornbach svängde vi in till min kära mor, där vi hastigt och lustigt bestämt att dottern skulle tillbringa natten.

När vi väl kommit hem var klockan mycket så för sonen blev det kvällsmat, lite mys och sedan sömn. Själv var jag uppe halva natten och sydde mina två första barnplagg – nämligen shorts till barnen. Det var intensivt och krångligt – men mycket roligt och det väckte skaparglädjen inom mig. Vid halv fyra kom jag äntligen i säng, då med massa tankar och idéer om framtida syprojekt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.