Sommar, sol & värme

Trots den friska vinden var det riktigt uppfriskande att sitta ute på balkongen och äta middag häromdagen. Och trots att det borde vara ett antal grader varmare vid den här årstiden så var det faktiskt första dagen sedan vi fick utemöblerna för två veckor sedan som det varit sol på eftermiddagen!! Hur knasigt känns inte det med tanke på att det redan är juni och snart semester?,..

Det kommer garanterat att bli många middagar på balkongen framöver! Även fast vi hade uteplats i Tuve så är känslan en helt annan här ute på balkongen. Bara det faktum att det är trägolv istället för stenplattor gör ju känslan otroligt mycket mysigare. Och eftersom balkongen är ett par meter upp från markplan så blåser det inte in löv och grus på samma sätt som det gjorde i lägenheten. Och dessutom slipper vi många spindlar, gråsuggor och andra små djur.

Om bara två veckor inleds min första semestervecka, vilket även är den första av Rickards och barnens åtta semesterveckor. Är lite smått (eller inte så lite,.) avundsjuk på all ledighet de kommer att ha men är samtidigt otroligt glad att barnen får möjlighet att vara hemma så många veckor med sin älskade pappa.

Gällande semesterplaner – vi har faktiskt inga förutom att pilla med huset och trädgården. Jag som brukar vara rastlös och vill planera långt i förväg känner dock att det kommer att bli en alldeles underbar sommar. Jag vill bara vara hemma, ta det lugnt och njuta.

Jag drömmer om att få ligga min altan och njuta av värmen. Och jag drömmer om att grilla och om middagar på balkongen.

På tal om grill så har jag hittat en snygg från Culina – nämligen en kolgrill i stål.

EvaSoloKolgrillStal_2

Denna grill kan även användas som brasa – lägg på några vedträn på den fortfarande varma glöden så att det blir en liten brasa. Åh, så härligt,. Nu drömmer jag även om sena sommarkvällar utomhus.

Sommar, sol och värme – ni är efterlängtade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.