Solskydd och hudvård

Nu när sommaren äntligen kommit är det ju, som alla redan vet, viktigt att skydda sig mot solen! Jag som nästintill aldrig bränner mig missar ofta att smörja in mig trots att jag vet hur viktigt det är..
Medstop ger på sin hemsida ett par råd inför sommaren och jag har fått möjlighet att testa två solskyddsprodukter och två hudvårdsprodukter för ansiktet
Solcreme ansikte SPF 20  som är en solkräm speciellt anpassad för ansiktet som skyddar mot UVA/UVB-strålning. Mjukgör och återfuktar. Innehåller lugnande bisabolol och skyddande vitamin E. Fri från konserveringsmedel. 

Solspray SPF 20 som är en solspray för kroppen som skyddar mot UVA/UVB-strålning. Mjukgör och återfuktar. Innehåller lugnande bisabololoch skyddande vitamin E. Fri från konserveringsmedel. Innehåller kombinationsfilter. 

Det känns definitivt som att dessa solskyddsprodukter kommer att kunna skydda mig optimalt. Till barnen använder jag solskyddsfaktor 50 men solskyddsfaktor 20 känns perfekt för mig som oftast blir brun och sällan bränner mig.  

Som alla troligtvis vet är det är viktigt att ta hand om huden även annars!
Soft Cleansing Cream Oparfymerad som är en mjuk och fyllig rengöringscreme som avlägsnar smuts och makeup på ett varsamt sätt. Berikad med återfuktande provitamin B5, samt extrakt från körsbärsblomma som ger huden en fräsch lyster. 

 Caring and Protecting Day Cream Oparfymerad som är en vårdande och skyddande dagcreme berikad med mjukgörande mango- och avokadoolja som reducerar fina torrhetslinjer. Berikad med antioxidanten vitamin E som skyddar mot fria radikaler. Gör huden mjuk och smidig. 

Jag är mycket förtjust i rengöringskrämen som tar bort min makeup lätt och smidigt och dagkrämen gör huden mjuk utan att det ser glansigt och fett ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.