Solsken – värme – vår – underbart :D

 
Trevlig bussresa hem till min mor, där vi skulle ordna klart med deras datorer. Mina syskon har påsklov så de var hemma och Tindra som älskar sin moster blev superglad.I tunn tunika (köpt på mässan) och leggings kände jag mig vårfräsch =)

Min syster ville gärna följa med oss hem och efter lite övertalning fick vi även min bror med oss. Vi promenerade i det fina vädret ner till Backaplan och fick köpt dillchips och drickor för att äta som mellanmål 😉

Vi njöt av det vackra vädret medan Tindra sov i vagnen. Tyvärr så vaknade hon av att de började påla utanför Mc Donalds och Stadium, så sömnen blev kortvarig.

Vi promenerade sedan hem från Backaplan och på vägen kläckte jag ur mig att det kunde vara trevligt att åka till Danmark imorgon, bara över dagen, och njuta av det vackra vädret som jag hoppas kommit för att stanna! Rickards första kommentar var ”va, imorgon?”, men även han tyckte att det var en bra idé och mina syskon ville gärna följa med. Väl hemma satte jag på datorn, bokade biljetter och skrev ut dem.
Så imorgon blir det en Danmarkstripp =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.