Sol, vind & vatten

Vaknade redan vid 06:30 igår, inte alls många timmar efter att vi lagt oss, och kände mig utvilad. Kände på mig att jag skulle bli trött en kort stund efter och somnade mycket riktigt om efter ett tag. Vaknade igen vid 10:30, åt brunch ute i sittbrunnen och la oss sedan på bryggan för att få lite färg.

Efter en timme mulnade det dock på och vi bestämde oss för att segla hemåt.

Mitt ute på öppet hav blev vi sugna på fika och jag kokade därför kaffe och te. Serverade den jordgubbstårta som var kvar sedan midsommarafton och till det blev det jordgubbar. Men mitt under fikat fick Thomas napp, fisken hann dock släppa och simma vidare innan den tårtälskande mannen hann komma på fötter. Det började plötsligt blåsa otroligt mycket och båten lutade på tok för mycket för att den varma drycken inte skulle rinna över. Fiskelinan trasslade ihop sig och plötsligt satt jag och försökte balansera två varma koppar och två tårtfat. Mitt i detta började det regna,.. Kunde inte göra annat än att skratta åt situationen och åt allt som lyckades inträffa precis samtidigt.

Regnet avtog som tur var snabbt och himlen blev så sakteliga allt ljusare.

Plötsligt var det molnfritt och strålande sol igen, om än något kallare.

Det blev en riktigt härlig segeltur hem och vi fick planerat en del av vad som hända skall under semestern. Längtar galet mycket efter ledighet, sol & bad, mys med barnen och spännande äventyr!

6 reaktioner på ”Sol, vind & vatten

 1. Svar: Vi har ju haft segelbåt men nu letar vi efter en motorbåt, en Nimbus specifikt och har några modeller vi är sugna på. Har inte samma tid längre och vill kunna ta oss lite snabbare mellan hamnarna ibland.

 2. Vad jag saknar vår segelbåt när jag ser de här bilderna, hoppas vi snart hittar en ny båt så det kan bli några turer i sommar

  1. Vad är ni på jakt efter för båt?
   Jag har alltid älskat havet och varit som en fisk i vattnet så jag stormtrivs på båten.
   Kram

 3. Vilket äventyr! Båtliv=sommar för mig. Jag toklängtar verkligen till semestern nu, tur att det snart är dags!
  Ha en fortsatt fin helg!
  Kram❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.