Snacks för alla åldrar!

Det här med fredags- och/eller lördagsgodis har barnen verkligen anammat! Förmodar att det kommer från förskolan för vi använde oss aldrig av de orden förrän barnen började med dem.

Är så glad att över att de verkligen tycker om Biosaurus dinosauriesnacks (läs mer om vad jag skrivit om dem här) för innan vi hittade dem ville de helst ha lösgodis, och det är jag inte så förtjust i. 

Biosaurus passar ju såväl vuxna som barn – men vill man ha en liten mer vuxen smak och även ett mindre barnsligt utseende så finns ett annat alternativ som jag nu tänkte tipsa er om. Organique Organic Love heter dessa skönheter och de finns i smakerna havssalt eller ost & jalapeno. 

IMG_2588Havssalt smakar på samma sätt som Biosaurus med havssalt, men är av hjärtform istället för dinosaurier. Ost & Jalapeno däremot är starka – inte för starka för mig men på tok för starka för barnen. Det går inte att häva i sig en hel påse utan att dricka vatten till dock *haha*.

Har man små barn finns ett annat alternativ som passar utmärkt! Nämligen Little Angel Teddy och Little Angel Angelina. Teddy smakar morot och pumpa medan Angelina är gjord av morot och äpple. Våra barn föredrag morot/äpple och tyckte att morot/pumpa smakade lite för nyttigt *ler*, men vi har haft mindre barn på besök som älskat dem bägge. Ett perfekt alternativ till de sedvanliga majskrokarna!

IMG_2587

McLLOYD`S Scandinavia AB grundades 2015 och har ensamrätt till samtliga varumärken som  McLLOYD`S s.r.o tillverkar. Varumärkena som de säljer just nu är just Biosaurus, Organique & Little Angel. Det jag tycker är riktigt spännande är att de under 2016 planerar att  starta egen produktion i Nol med inriktning på ekologiska majssnacks, där de kommer att göra sina uppköp från lokala bönder och skapa arbetstillfällen lokalt och globalt.

3 reaktioner på ”Snacks för alla åldrar!

  1. Hej Pierre, tyvärr har jag inte sett dessa produkter (eller Biosaurus som de också tillverkar) alls på väldigt länge.

   Vårt närmsta Coop har under det senaste året haft kraftigt rabatterat pris på just Biosaurus för att sälja slut på dem.
   Jag vet inte om de slutat tillverka helt eller om jag bara haft extrem otur med att finna dem 

   Mvh Desirée

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.