Smärta, läkare & mycket sömn

Efter lite drygt en och en halv vecka med höga doser smärtstillande för att klara av vardagen kände jag i fredags att det var dags att uppsöka läkare. 

Ända sedan kroppen sade ifrån med feber och illamående så fort jag rörde mig så har jag haft en enorm smärta långt ner i ryggen och ut i höfterna. Det har fungerat OK när jag tagit smärtstillande men så fort de slutat verka har jag återigen fått febersymptom med frossa och enorm trötthet. Den eländiga hostan sedan förkylningen som inte velat gå över har ju inte varit till min fördel i och med att det gjort ännu ondare i ryggen när jag hostat,..

Lyckades jobba stora delar av dagarna under förra veckan men klarade knappt av att köra bilen hem från jobbet. Var så slut att jag behövt sova omedelbums och eftermiddagarna/kvällarna har därför ägnats åt just att sova.

I fredags var jag som sagt hos läkaren och det visade sig att jag fått en kraftig inflammation i ryggen/höften. Ordinerades att ta lite mindre smärtstillande, lyssna mer på min kropp och att besöka sjukgymnast.

Envisheten fick sig en törn men jag beslutade mig för att åka hem och lägga mig i sängen. Sov 17 av dygnets 24 timmar,.. Har under helgen mått lite bättre men har ändå behövt sova mitt på dagen för att orka med. 

Även dagen idag ämnar jag tillbringa på rygg i sängen och håller tummarna för att jag mår bättre snart! En sak har jag i alla fall kommit fram till under dessa veckor: Jag flyttar aldrig mer igen! Jag orkar inte bära en enda kartong till, orkar inte bära en enda säng till och orkar definitivt inte bära en enda garderob till. 

Önskar er alla en härlig måndag och bjuder på en bild från den härliga blusen jag fick av barnen i Mors Dag-gåva.

morsdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.