Skoinköp!

Nu har jag gjort det! Jag beställde precis två par skor.
Hittade tillslut fem olika par som jag tyckte om. Bad maken kolla och han ratade fyra av dem. Han sa något i stil med ”låt mig kolla istället, du väljer ju bort de snygga paren..”. 
Han fick datorn och efter en stund hade han hittat två par. Det ena paret var väldigt snyggt, ljusa med typ genomskinliga paljetter på som lös i regnbågens färger, men tyvärr var det paljetter även på klacken och det vet jag ju hur vansinnigt det är, för så fort man slår i något/kommer åt en kant så kommer klacken förstöras.
Det andra paret gillade jag med, men jag vet att det är svårt att gå med smal klack på kullersten och var därför ute efter en ”bredare” klack.

Jag sa att jag ville kolla vidare lite och Rickard påpekar att det är en lite dum tidpunkt att köpa nya skor i, eftersom vi precis gjort beställningen på produkter till företaget och aa, det kostade ju en del… Tull och moms blir ett par tusen det med…
Och så har vi ju fått första tillvalsräkningen, som är på 10% av hela tillvalssumman…
Sedan vet jag ju att jag kommer vilja spendera en del på Baby & Barn mässan och lustigt nog så är det alltid roligare att shoppa kläder till barnen än till sig själv…
A, helt enkelt så är vi rätt fattiga nu :/

Jag släppte sko-tänkandet för ett par minuter, städade iordning för kvällen i barnens rum och sedan var det läggdags för både Tindra & Tristan. När de somnat och jag satte mig vid datorn igen så sa Rickard ”Köp bägge paren!”. Jag sa att det kändes onödigt och att jag bara behövde ett par men tyckte att jag skulle köpa båda och att jag kunde se det som alla hjärtans dag gåva. Jag skrattade och sa att alla hjärtans dag var förra veckan.. Lite irriterad sa han då ”Men köp bägge paren nu bara. Jag tänkte att det skulle gå fort nu så vi kan släppa sko-pratet, men du är ju så envis och nu tar det lång tid ändå..”

”Okej, jag ger mig, jag köper väl bägge paren då, när du envisas så mycket” sa jag till sist med ett flin på läpparna 😛 
Det blev dessa två par i alla fall:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.