Skimmer & Äpple

Nourish är ett märke jag för första gången kom i kontakt med i början av detta år. Jag uppskattar att det ekologiska innehållet är högt och att många produkter är SOIL Association certifierade.

Nyligen landade ett paket hemma hos mig med spännande produkter:

nourishGolden Glow Toning Souffle är en hudlotion som innehåller ljusreflekterande partiklar som skänker huden en jämn ton och en naturligt solkysst lyster! Innehåller fytoaktivt marint algextrakt som verkar uppstramande och ökar hudens smidighet men även hyaluronsyran och tripeptider som stimulerar kollagenproduktionen. 77% av innehållet är ekologiskt och jag känner mig verkligen fräsch när jag smörjt in kroppen med denna hudlotion. Klart man vill ha solkysst hud året om!

Balance Moisturiser är en fuktighetskräm för ansiktet. Innehållet av äppelextrakt och sågpalmetto balanserar hudens talgproduktion och detta upplever jag verkligen stämmer! Hela 89% ekologiskt innehåll!

Balance Peptide Serum är ett ansiktsserum som innehåller vitaminer (B3-, B5-, B6-, C- samt E-vitamin) som agerar skyddande samt tri-peptider som stimulerar kollagenproduktionen. 80% ekologiskt innehåll.

Det finns fyra olika serier; torr hy, känslig hy, normal hy och blandhy.
Nourish Balance –  är speciellt framtagen för dig med blandhy – och jag är supernöjd med dessa produkter! Hela Balance-serien luktar otroligt gott av friskt äpple – riktigt gott.

Dessa produkter, och många många fler, går att finna hos Bodystore =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.