Sjukhus, sjukhus, sjukhus och ännu mer sjukhus!

Imorse åkte vi till barnkliniken eftersom vi hade ett återbesök för Tristans arm. Rickard och Tindra gick och lekte medan jag gick in genom akutmottagningsingången. Det första som händer när jag ska anmäla att vi är där, är att sköterskan säger att hon tycker att han andas ansträngt. Jag, som vid detta laget är rätt frustrerad, säger att vi var där i förrgår och de sa samma sak då men han syresatte sig bra! Hon poxade honom och han syresatte sig jättebra även idag. Jag försöker förklara att vi är där för armen men hon menar att det här med andningen får gå före…

Duktig Tristan lät sig bli undersökt många gånger idag..

Vi blev skickade bort till medicin och sedan till lungmottagningen, han fick inhalera adrenalin två gånger och det hjälpte. Sänkan var fortfarande hög så vi ska köra med antibiotika nu och han fick även kortison, att inhalera, utskrivet. Antibiotika en gång per dag och kortisoninhalation både morgon och kväll i två veckor, sedan har vi fått tid för återbesök för att se om det hjälpt!

Äntligen tillbaka till akuten, kirurgiavdelningen, en läkare kom tillslut. Han tyckte inte att såret såg så bra ut, gick för att hämta en läkare som är mycket kunnig på just smultronmärken. Den läkaren var dock upptagen och skulle komma till oss inom en timme (vilket blev en och en halv timme..).

Duktig Tindra lekte i undersökningsrummet hela tiden!
Pappa Rickard log många gånger åt Tindras uppfinningsrikedom 🙂

Trött mamma satt mest hos sin lille kille.

För att fatta mig kort: Såret kan inte läka eftersom det inte florerar tillräckligt mycket blod vid såret…
* Vi ska tillbaka varannan dag till sjukhuset för att lägga om såret
* Han ska ta blodförtunnande medicin i ett år (!!) för att smultronmärket ska minska i storlek alternativt försvinna i förtid
* Narkos för magnetröntgen om någon vecka så de kan se om smultronmärket är ytligt eller om det sitter runt musklerna, detta för att förbereda sig på en operation för att ta bort smultronmärket.

Tycker synd om min lille son!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.