Sjukhus igen…och inget bröllop :(

Igår fick vi åka in till sjukhuset igen. Tristan hade väldigt svårt att andas, så Rickard fick lämna Tindra till min mor, själv åkte han till jobbet och jag åkte med lillkillen till sjukhuset. På akuten blev vi snabbt omhändertagna och de kollade hur han syresatte sig.. sedan sprang de iväg med honom! Han fick betapred (cortison) och adrenalininhalation och syrgas och sedan blev vi eskorterade till avdelning 330, rum 10. Han fick fortsätta inhalera under dagen men behövde ingen mer syrgas.

Sover i sjukhussängen.

Vi skulle gått på bröllop senare på dagen och jag frågade flera gånger om de trodde att jag skulle kunna åka dit, men svaret blev varje gång att det kunde jag göra OM jag hade någon som kunde ta Tristan på sjukhuset. Min mor hade ju tyvärr Tindra så hon kunde inte komma, så det blev inget bröllop 🙁

Försökte nå bruden vid ett par tillfällen men lyckades inte, fick inte heller tag i brudens syster. I ren desperation kollade jag upp brudgummens nummer och som tur var svarade han. Dock så ringde jag väldigt olägligt, de tog bröllopsfoton, och jag fick bara väldigt kort sagt att jag inte kunde komma. Har så dåligt samvete, kunde inte närvara på möhippan heller eftersom Tristan behövde sjukhusvård då med. Som andra sagt så förstår troligtvis bruden varför jag inte kunde vara där, men att inte närvara på en väns bröllop är inte riktigt okej ändå..det är inget som glöms i första taget..

Underhåller mamma =)

Senare på kvällen fick Tristan åka hem på permission, skulle återkomma idag på förmiddagen och då bli utskriven om inget oväntat hänt under natten. Han mådde bra hemma hela natten och morgonen, och blev därför utskriven, jippie!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.