Silver Cross Paraplyvagn Micro

Vi hade ju tidigare en dubbelvagn men då den sällan användes av båda barnen så sålde vi den. Det resulterade dock i att vi inte har någon vagn alls och även om sonen är väldigt duktig på att gå, även om vi går relativt långt, så hade det varit underbart att ha en lätt och smidig vagn. En vagn att ha med i bilen! En vagn att ha med på sommarens alla äventyr!

Jag tänker mig en heldag på Liseberg – klart som sjutton att lillkillen skulle bli trött i benen och gärna vill sätta sig i en vagn. Och när man är en busig liten kille, som min son är,. så hade det varit toppen att kunna sätta honom i vagnen och veta att han sitter där *ler*

Har hittat en vagn som skulle passa vårt ändamål perfekt! Vagnen är från Silver Cross och modellen heter Silver Cross Paraplyvagn Micro. Det är en tuff, mycket smidig paraplysulky som finns i flera färger. Den har ställbar rygg med viloläge – toppen när barnen slocknar efter en lång dag! Dessutom smidig att resa med tack vare att den går att fälla ihop med en hand och är utrustad med en bärrem.

Silver Cross Micro

Lite mer info om vagnen:
Max belastningsvikt: 18 kg.
Max belastningsvikt (varukorg): 5 kg.
Höjd: 110 cm.
Bredd: 46 cm.
Djup: 80 cm.
Vikt: 7,86 kg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.