ShopUSA

Själv tycker jag att det är otroligt smidigt att handla på nätet! Både vad gäller kläder, skor, hygienartiklar, trädgårdsartiklar, möbler och numer är det ju väldigt vanligt att man även beställer mat via nätet. 
För ett par år sedan köpte jag bara via svenska sidor men numer låter jag mig inte begränsas och beställer många olika länder. Det som kan bli jobbigt när man beställer från exempelvis USA är att man måste betala tull och det kan vara svårt att föreställa sig slutpriset för produkten man köpt. 

Själv anser jag att priserna i många amerikanska nätbutiker är bättre än om jag köpt dem direkt från Sverige. Utbudet är i de flesta fall även mycket större! Tyvärr är det dock som så att många amerikanska nätbutiker inte tillåter leverans till Sverige,.. Converse, Nordstrom, Victoria’s Secret och Apple är exempel på sidor som inte levererar till Sverige. Det är ju dock inte den informationen man vill ha när man hittar produkten som man bara måste ha!! Därför tycker jag att det är toppen att ha funnit sidan som smidigt löser detta.
ShopUSA är ett företag som hjälper dig att shoppa direkt ifrån USA! Du behöver inte bekymra dig om oförutsedda utgifter som frakt, tull och moms. Genom att använda kalkylatorn på startsidan på ShopUSA får du full kontroll över totalkostnaden för dina varor som du vill köpa i USA.
En liten enkel förklaring om hur det går till;

 Så nu är det bara att shoppa loss!! =)

En reaktion på ”ShopUSA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.