Shoppingdag

På Gekås fick vi shoppat en del. Inga kläder och bara två leksaker men en massa ”bra att ha grejjer” såsom kattmat, diskmedel, disktabletter, bomullspads, topsy, bakpulvers etc. 

Det blev även två sprayfärger till Tindra och Tristan, ett nytt läppstift till mig då Tindra bröt av mitt gamla härom veckan.. Myrraolja som jag använder varje dag och bara älskar! Ögonbrynspenna och ett par nya nagellack blev det också.


På Panduro Outlet blev det ett par burkar – perfekt att förvara bakartiklar i =)
Tindra ska få en burk till alla sina pennor/kritor och en ska vi använda till alla småbilar som ligger och dräller i lådan.


Vid halv tre, då vi var klara på Gekås, åkte vi till Freeport. Jag var ute efter nya byxor – lite finare byxor då alla mina är för stora.. och nya kjolar, då de flesta även där är för stora numer… Byxor är dock svårt att hitta! Jeans är inga problem för det är bara att välja 36 i längd, men vanliga byxor är gjorda för normallånga människor och är därför för korta för mig… 

På Filippa K hittade jag en kjol som satt perfekt (den vänstra) och i nästa affär hittade jag en från Soaked in Luxury.


Även Rickard hittade något på Filippa K, de vänstra byxorna. Han hittade även ett par knallrosa men Tindra sa att han inte fick köpa dem. Hon gillade de lila mest då lila är hennes älsklingsfärg =)
Rickard hittade även ett par byxor från Tiger of Sweden som satt ruskigt bra på honom!


Inne på MQ hade de riktigt bra priser och där hittade jag äntligen ett par byxor! Det blev även två tunikor och två kjolar.

Sedan så var det ju det där med skor. Ville gärna köpa regnstövlar till Tristan så att han har till förskolestarten i augusti och ett par höstskor behövde han med. Vincent hade alla skor vi behövde och ett par fler än planerat *ler*
Det blev ett par höstskor i nästa storlek till Tindra (de bruna längst till vänster) och hon fick även ett par vår/sommarskor (de röda längst fram). Regnstövlar hittade jag till Tristan och så blev det ett par röda höstskor till honom. När jag stod i kassan såg jag ett par sjukt snygga allvädersstövlar och jag frågade henne vad de kostade. Ett bra pris och en läcker färg – så det blev ett par allväders/vinterstövlar också – till Tristan kanske ska tilläggas då de är lila =)

Sedan blev det middag inne på Freeport (där Mc Donalds låg förut). Pizza och pommes – MUMS =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.