Shopping i Danmark

Första dagen i Danmark gick vi ju en del på Fredrikshamns gator. Jag hittade en halsduk i ull som var väldigt mjuk men inte för tung – och har nu rensat ut alla tunga halsdukar som jag ändå inte kan ha för att jag av dem får ont i nacken (tung i det här fallet är en definitionsfråga, men för min nacke är det mesta för tungt,..).

Har många gånger, främst när jag bakar en massa olika saker på en gång, saknat fler kastrullunderlägg. I Danmark hittade vi likadana som vi redan har och köpte därför fler sådana =)
danmarkshoppingOch så blev det två skärbrädor som kommer att invigas i nya huset när vi flyttat dit. En riktigt stor som vi tänkt ska ligga mer eller mindre permanent på granitskivan (om det blir granitskiva som vi tänkt oss) och en mindre som man kan flytta dit man behöver den. Det kommer bli toppen! =)

På tal om huset så har de nu börjat schakta marken nu. Men på grund av sommar och semesterledigheter så börjar de påla först i augusti. Men nu är det i alla fall på gång och jag längtar som en tok!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.