SHOPPING

Svar JA, jag älskar kläder – kläder med bra kvalité!
Barnen fick varsitt par vantar till vintern, hittade ett par på Tenson till väldigt bra pris till Tristan men tyckte att det var smart att köpa ett par vantar med fingrar till Tindra så att hon kan använda händerna fullt ut i vinter. På PO.P hittade vi ett par som passade perfekt. På Tenson köpte vi även en overall till Tindra (känns smart att ha flera ytterplaggsuppsättningar nu när de går heltid på förskolan) och så kunde jag inte motstå att köpa den underbara heldräkten – som Tindra såklart blev överförtjust i =)
Det blev ”snöjackor” från Tenson till både mig och Rickard – ingen utav oss hade jackor som passar till de termobyxor vi har. Jag hoppas helt enkelt på mycket snö i vinter *ler*
Rickard fick köpt en hel del idag med. Det var ett tag sedan som han hittade mycket som passade honom men idag hade han turen på sin sida. Det blev en del byxor samt en kostym i underbart mjukt material.
Jag hittade en mjuk överdel samt två kjolar som satt perfekt!
I samma affär blev det även tre klänningar:

Och sist, men inte minst, inköpet på Odd Molly. Rickards blick när han såg allt jag höll i, ståendes i kön till provrummet,…hmm,.. Han kom fram till mig och sa ”Jag förmodar att jag behöver föra över mer pengar till kortet…”
Väldigt sällan, men just idag, så passade i princip allt jag provade. Jag har blivit förälskad i Odd Mollys underbara kläder och tja, man kan väl inte säga så mycket mer än att jag nu älskar min garderob *ler*

En reaktion på ”SHOPPING

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.