Sankt Jörgen Park Resort

Det är verkligen helt underbart att komma bort ibland, släppa allt och lämna vardagen hemma! I fredags åkte jag lite tidigare från jobbet, åkte hem och myste en kort stund med barnen och sedan åkte jag och maken iväg. Hann inte mer än att checka in förrän det var dags för att åka in till stan. 
Såg på Cloud Atlas med Hanna & Robin – filmen var inte riktigt som jag tänkt mig. Man måste nog se den två gånger för att greppa allt..

Åkte sedan tillbaka till hotellet, la oss relativt tidigt och fick sovit i närmare tio timmar. TIO timmar – snacka om att få sova ut – underbart!

Frukosten var fantastisk. Hotellfrukost brukar vara i en klass för sig men den här var helt otrolig. Gojjibär, tranbär, hampafrön, pumpakärnor, flingor och fil hamnade i en skål. Grape, melon, vindruvor, physalis och melon. Bröd, brieost och grönsaker. Ett stort urval av teer och ett antal olika sorters Brämhults juice. Magen expanderade nog med 50% under frukosten *ler*

Sedan blev det spa! Varma och kalla källor; fyra olika bastur, is, fotbad, duschar, kallvattenpool. Vi simmade i den större bassängen och gick sedan ut till utomhuskällan. Det var underbart att, enbart iförd badkläder, gå ut i kylan och sedan sjunka ner i rykande varmt vatten.

Tiden gick på tok för fort och vid elva var vi hemma igen, rickards mamma kunde åka till jobbet och vi åkte hela familjen för att kolla på ytterligare en sommarstuga.

En reaktion på ”Sankt Jörgen Park Resort

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.