SAIAN Anti-Age Try Me Kit

Hej på er! Jag och maken lyckades inte med att bara åka hem i fredags efter jobbet. Vi köpte istället lite julklappar, handlade mat och åt på restaurang. Men det blev en mysig fredagskväll och det var ju det viktigaste.

Det har redan gått en månad sedan mitt bloggevent hos SAIAN Academy och jag har under denna månad använt det Anti-Age Try Me Kit som alla bloggare fick i sin goodiebag.

14625537

Jag har under den senaste månaden varje dag fuktat ansiktet med varmt vatten och sedan masserat in SAIAN Strawberry Cleanser i ansiktet med cirkelrörelser. Har låtit det verka i cirka 20 sekunder innan jag sköljt av det. Denna cleanser luktar otroligt gott och den tar effektivt bort orenheter och makeup.

Efter det har jag sprayat ansiktet med SAIAN Pure Collagen Spray – en spray som återställer förlorad fasthet och elasticitet. Den jämnar även ut färgton, syresätter och stimulerar den naturliga kollagenproduktionen samt stärker huden kring ögonen, munnen och pannan.

Sedan har jag applicerat SAIAN Tri-Active Collagen Serum i hela ansiktet, speciellt runt ögonen. Detta serum skyddar och främjar kollagenproduktionen för slapp och oelastisk hud. Jag upplever att detta serum verkligen stramar åt huden.

Avslutningsvis har jag använt SAIAN Amino-Lift Leave-On mask som fuktighetskräm över hela ansiktet. Denna fenomenala Leave-On-Mask är en potent anti-age behandling som omedelbart stramar upp huden, förbättrar hudens elasticitet, struktur och ton. Amino-Lift innehåller kliniskt bevisade aktiva ingredienser som skyddar huden från fria radikaler, ökar hudens immunförsvar, minskar och förebygger fina linjer. Jag har använt denna kräm som både dag och nattkräm och upplever den som perfekt bas för make-up.

1-2 gånger i veckan har jag dessutom använt SAIAN Enzyme Mask, ett pulver jag blandat med ljummet vatten till en pasta. Har sedan applicerat masken i hela ansiktet förutom runt ögonen och låtit den verka i 8-10 minuter innan jag avlägsnat den med varmt vatten.

Känner mig ren och fräsch när jag använder dessa produkter och tycker att det är riktigt bra att produkterna passar såväl kvinnor som män – alltså inga typiska mans- eller kvinnodofter. Dessutom är alla SAIANs produkter naturliga, allergivänliga, vegan, glutenfria, icke djurtestade, oparfymerade, koncentrerade, innehåller inga syntetiska färgämnen, inga parabener, ingen propylenglykol, inga sulfater, och ingen utfyllnad.

Vill passa på att tipsa alla mina Stockholmsvänner om att SAIAN kommer att finnas med på  Acadermia Skönhetsmässan i Stockholm den 25-27 november. Denna mässa är Sveriges största event inom modern skönhet och om det inte vore för att jag ska till Kina så har jag gärna åkt dit! Fina Susanne och Jeanette men även Dasha Saian, grundaren av SAIAN Natural Clinical Skincare, finns på plats i monter A06:23.

Dessutom får du 20% rabatt på ansiktsbehandlingar och massage (gäller även presentkort) om du köper innan julafton. Vill du testa frekvensanalys får du 25% rabatt på första besöket (läs om när jag testade QRMA Frekvensanalys). Perfekt som julklapp till dina nära och kära!

4 reaktioner på ”SAIAN Anti-Age Try Me Kit

  1. Härligt att ni köpt lite klappar redan nu, har vi med gjort. Orkar verkligen inte stressa med det precis innan julafton. Då vill jag baka, mysa och lyssna på julmusik!

    Svar: Spännande med resa till Kina, om du hinner och har prut-tekniken med dig, kan du verkligen fynda! Vet inte riktigt hur mycket Eko-tänk det är i Kina dock 🙂

    Jag tycker du kan tjuvstarta i veckan om du vill 😉 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.