Så tog ledigheten slut

Så var det återigen dags för jobb i morgon bitti! Maken och barnen är dock lediga en dag till så det känns bra.

Vilka fantastiska dagar vi haft! Det underbara vädret har verkligen varit välkommet och det har varit underbart med hela fyra dagars ledighet. Tänk om alla helger inneburit fyra dagars ledighet, underbart – med bibehållen lön såklart *ler*

Gårdagen och dagen idag har tillbringats på hemmaplan. I går började vi dagen med att rensa och packa i förrådet. När barnen efter en lång stund var trötta på att vistas där tog vi på oss och gick ut. Tindra cyklade och Tristan sparkcyklade bort till en av de lekplatser som invigdes i vintras. Fantastiska lekplatser där barn i alla åldrar (och vuxna) kan underhålla sig!

påskdagenfoton

Idag har vi faktiskt varit inne i stort sett hela dagen, förutom den halvtimmen då vi gick ut precis utanför huset för att låta barnen cykla lite. Tindra fick testa sin nya cykel som vi köpte för ett tag sedan men som hon vuxit i först nu och så sänkte vi sadel och styre på hennes gamla så att Tristan kunde testa den. Känns dock som att det är ett bra tag kvar innan Tristan är redo för att cykla på en tvåhjuling, så han får susa fram på sparkcykeln ett tag till. För Tindra gick det dock bra, om man bortser från då hon hörde en bilmotor och hon la sig ner mitt på vägen, paralyserad och skrikandes att det kommer en bil,. Behöver inte gå in så mycket närmre på det mer än att vi behöver prata om trafikvett,.

I övrigt har vi packat, sålt en av Tindras förvaringskombinationer, städat och myst. Blir lite smått stressad när jag inser att det bara är fem helger kvar tills vi flyttar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.