Så galet det kan bli!

Japp, jag lyckades verkligen idag… 
Innan jag hämtade barnen på förskolan idag funderade jag på vad vi skulle hitta på, vädret var strålande och jag ville göra något roligt. Bestämde mig för att vi kunde åka till Liseberg, gjorde i ordning middag till barnen som jag tog med och åkte för att hämta barnen. Hämtade upp min syster på vägen och Rickard skulle åka direkt från jobbet till Korsvägen för att möta upp med oss. 
När vi åker förbi Ullevi säger Emma ”öhhh, har du kollat om Liseberg har öppet idag?”… Klart som sjutton att de har öppet en dag som denna, tänkte jag…. men Emma sa att det stått på en skylt att nöjesparken var stängd idag… 
SMIDIGT!! Gissa om Tindra blev besviken… Usch, elaka mig som inte kollat upp det innan…
Vi åkte då till Delsjön istället. Bad, fika och en massa lek: 
I bilen på väg hem slår en tanke mig… Misstag nummer två!! Vi hade ju planerat in att åka till ett par vänner och äta middag idag… Jag och vännen hade för ett par dagar sedan diskuterat vad vi skulle äta men samtalet blev aldrig avslutat och jag missade att skriva upp det i almanackan…. 
Gissa om jag skämdes när jag ringde för att be om ursäkt… Gissa om jag skämdes ännu mer när jag läste sms:et från vännen, där hon sett på facebook att vi var och badade och förstod att vi glömt av att ses idag…..
Usch, skäms på mig!!

2 reaktioner på ”Så galet det kan bli!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.