Royal Guests at Royal India

Igår besökte vi den underbara indiska restaurang som öppnade i Gent tidigare i år; Royal India Restaurant.

Jag och två kollegor hamnade där vecka 8 av en slump – när de precis öppnat – och föll direkt för såväl maten som de trevliga ägarna. Jag hittade dem på facebook och delade något foto därifrån redan då. När jag var på väg ner till Gent vecka 17 igen så kommenterade ägaren ett av mina foton och välkomnade mig till Gent igen.

Självklart blev det ett besök där även vecka 17 när jag och ena kollegan var här. Åt fantastiskt god kikärtsgryta och ägaren bjöd oss på en härlig sallad, färskpressad mangojuice samt mangovodka. Efter besöket fick jag ett härligt meddelande från ägaren som skrev att vi alltid skulle bli behandlade som Royal Guests hos dem.

Denna gång var ytterligare två kollegor med och vi gick till restaurangen alla fyra igår. Jag beställde vegetarisk Thali, tre olika sorters Naan bröd, indisk öl, mango lassi och jordgubbs lassi. Denna gång blev vi bjudna på såväl mangovodka som dessert. Riktigt gott men gissa om jag var mätt när jag gick därifrån?!

En sådan här restaurang skulle varit toppen att ha i Göteborg. Så genuint trevliga och serviceminded ägare och dessutom fantastisk mat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.