Rolig dag – lite orolig för Tristan bara

Är lite orolig för min lille kille som igår åt väldigt dåligt och spydde upp det lilla han fick i sig. Åt sista gången vid 23 igår kväll och sov sedan HELA natten och ville inte ha mat igen förrän vid 11 idag… Åt igen vid 14, men spydde upp en del och fick sedan väcka honom vid 18 då han äntligen åt ordentligt..
Är rädd att han ska bli uttorkad. Om han inte vaknar och visar att han är hungrid senast vid 22 ikväll så blir jag nog så illa tvungen att åka in till barnakuten med honom.

                                                                                   —— >
Min stora tjej ser onekligen bättre ut än sin mor i dessa solglasögon 🙂

Haft besök av Alexandra med familj idag. Väldigt trevligt tyckte vi och Tindra tyckte det var superkul med en lekkamrat. Lunchen åts på uteplatsen och vädret var toppen, tror nästan att Tove brände sig lite av solens heta strålar.


Tindra och Tristans morfar kom förbi en stund på eftermiddagen. Han fick se Tristan för första gången, och vara ute i det fina vädret med Tindra en stund!

Lille Tristan sover så gott, mätt efter maten nu vid sextiden. Bilderna på honom ser alla ungefär likadana ut, men han sover i princip hela tiden så det är svårt att ta andra foton på honom 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.