Resultatet

Nu har jag testat! Det tog lite längre tid än planerat, fast jag hade i och för sig väntat mig att det skulle ta längre tid första gången.. brukar inte använda underlack, nagellack, nagellack och sedan topplack när jag målar naglarna, så det var väl inte så konstigt att det tog längre tid. 
Här är resultatet:
Då det är meningen att lacket ska sitta i två veckor, vilket jag verkligen hoppas att det gör, så valde jag idag ett neutralt lack. Ofta lackar jag med enbart genomskinligt lack, just för att det är stiligare än att inte lacka alls. Egentligen ville jag testa det turkosa, men så vill jag ju matcha morgonkvällens outfit (Hmm, låter helt fel, men man kan ju säga morgondagen – och jag syftar på kvällens outfit imorgon).
Jag är väldigt nöjd! Lacket sitter som det ska, inget kladdande och det ser ut precis som ytan när man gjort shellac på salong, om man bortser från att jag lyckades få några luftbubblor på ett par naglar. Om detta håller i mer än en vecka så kommer detta ha varit mitt bästa köp någonsin i nagellacksväg *ler*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.