Resorten med allt & lite till

Jag som har en enorm förkärlek för havet kände att jag kommit helt rätt när vi fick en liten privat rundvisning på Skallerup Seaside Resort

Jag insåg redan direkt att jag ville åka hit igen, med bara maken min, för att njuta av Romulus med romerska bad, kalla källor, bastu, vattenmassage, den varma källan utomhus och möjlighet till diverse behandlingar. 

img_6606

Denna stora semesteranläggning rymde dock inte bara spa, utan även ett tropiskt vattenland där vattentemperaturen var högre och mer behaglig än vad jag upplever att den brukar vara på klassiska vattenland. Sonen min vågade inte åka den långa vattenrutschkanan men roade sig kungligt i den mindre rutschkanan. 

Nu hade ju vi kanonväder under denna resa och jag ville helst av allt bara ligga och flyta i havet, men tröttnar barnen på att bada så finns ett stort lekland inomhus, bowlinghall, lekplats och möjlighet att spela badminton, minigolf, beachvolley med mera.

Stugan låg precis vid sandstranden och vi kunde omöjligt fått en bättre belägen stuga. Så fort vi installerat oss och fått på badkläderna begav vi oss ner till havet.   

img_6608 img_6610 img_20160824img_6627 img_6656 img_6658 img_6664 img_6666

Vi njöt av att få kasta oss ut bland de små vågorna och jag dagdrömde om att ha en sommarstuga vid ett ställe som detta. Underbart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.