Resekit från Rapsodine & Vinstchans

På måndag nästa vecka åker vi på en liten minisemester till Danmark! Det är många saker som ska packas, trots att vi bara ska vara borta ett par dagar. Det som redan är nerlagt är ett resekit från Rapsodine! Rapsodines produkter är baserade på svensk ekologisk rapsolja som effektivt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud.

RapsodineDetta resekit innehåller Milt schampo & duschkräm, Hårbalsam samt Bodylotion. Allt förpackat i smidiga tuber om 100 ml. Toppen att ha med på sommarens alla utflykter och resmål.

IMG_7682Nu har även du chans att få ett Resekit från Rapsodine!

Vinst: Resekit (värde 149 kr)

Tävlingsregler:
Dela detta tävlingsinlägg på din Facebooksida.
Lämna en kommentar med ditt Facebooknamn alternativt delningslänken och berätta om dina/era planer för sommaren.

Tävlingen avslutas 25 juni klockan 20:00
Lycka till!

9 reaktioner på ”Resekit från Rapsodine & Vinstchans

 1. Har delar på Facebook (Emilia Jantunen).

  I sommar ska jag och min familj åka till USA och då passa ett resekit perfekt!

 2. Jag har delat på min facebook (alexandra dahlberg)

  Våra semesterplaner är verkligen inte några alls vi kommer ta en dag eller vecka i taget. Kanske åker vi ner en sväng till helsingborg. Men något annat har vi inte planerat förutom att vi ska njuta av att få vara lediga tillsammans 🙂

 3. Min delningslänk: https://www.facebook.com/hanna.pfotenhauer

  (Inlägget är givetvis offentligt)

  Våra planer för sommaren är framförallt att ta dagen som den kommer. En dag sätter vi på vattenspridaren här hemma, en annan packar vi bilen och styr upp mot skara sommarland. Vem vet, en tur till Liseberg eller barnens efterlängtade resa till Tyskland blir av? Det här blir trots allt vår FÖRSTA hela semester tillsammans. Jag längtar efter att ta mig an sommaren med min familj i baksätet! Med ett resekit från rapsodine kan vi åka precis vart som helst utan större planering. Kanske till och med spontant med detta resekit liggandes i väskan?

 4. Hejsan jag är väldigt gärna med och tävlar:)
  Delar på Facebook/ Johanna Mårtensson

  Denna sommaren har vi absolut ingenting planerat mest för att pengakontot inte är lika stort efter vi köpte hus och sedan är det skönt att bara vara tillsammans också.
  Men en sak vet jag att vi ska göra och det är att bada för det älskar hela familjen och då skulle detta kit passa perfekt till denna mor som aldrig unnar något till sig själv.

 5. Delat på facebook – Emma Backström
  Mina planer försommaren är att vara med vänner, sola o bada, shoppa m.m.

 6. Ja sommaren tar vi lite som den kommer – har husvagn som vi brukar åka upp med till de småländska skogarna och där bor barnens älskade farfar. Så ett resekit tar perfekt plats i en trång husvagn.
  Mitt Facebook namn är Louise Wallen

 7. Vi har faktiskt inte så många planer för sommaren, utan ska bada, leka och mysa hemma på landet. Men en resa till stockholm ska det bli i alla fall, så barnen får se vår vackra huvudstad och gå en dag på gröna lund 🙂 Gillar och delar tävlingen på fb (maria mattson).

  Mvh maria

 8. SV: Tusen tack, det värmer!

  Ja sambon är inte bara min stora kärlek utan min bästa vän och stöttepelare och nu får han fan komma hem.. Jag tycker det kan bli måndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.