Recension: Teething Bling by Smart Mum

Ni som anmält er till Mammablogg Date 2012 har väl inte missat att ni kan vinna smycken från Teething Bling By Smart Mum HÄR?!
När vi var på Baby & Barnmässan i våras träffade jag på dessa smycken för första gången. Tristan blev som galen i utställarens smycke och gnagde riktigt mycket i det.

Nu är Tristan lite större, men det kliar fortfarande otroligt mycket i hans mun. I veckan kom den nionde tanden upp och den sitter långt in. Inte konstigt att han försökt bitas extra mycket senaste tiden..

Tillbaka till smycket…Jag älskar det! För det första är det snyggt! Jag valde ett vitt smycke men smyckena finns  otroligt många färger. Det är praktiskt då man alltid har ”bitringen” med sig. Jag som slutade bära halsband på grund av att Tindra alltid drog i sönder dem när hon var liten, behöver inte längre vara orolig då Teething Bling By Smart Mum har en säkerhetsspärr och även om det krävs mycket kraft för att öppna halsbandet så går det inte sönder när/om bebisen/barnet lyckas dra isär det.

Här kan ni se när Tristan gnager på smycket:

Inte det lättaste att spela in, trots att han gnager ofta och intensivt. Inte ofta maken är hemma och kan filma när han gnager, och att filma själv när jag samtidigt bär Tristan är inte så enkelt..

Det enda som gör att jag inte använder smycket varje dag – till alla klädesplagg – är för att jag tycker att snöret är lite för långt. Det hamnar så långt ner att det enbart passar med vissa urringningar på mina kläder. Är man lite större, alltså har större byst så är det troligtvis inget problem och då hamnar smycket perfekt utseendemässigt. 

Men å andra sidan så hade barnet inte kunnat greppa och bita i smycket om snöret varit för kort…  
En otroligt bra investering när man har en liten knodd, och som ni ser på filmen så uppskattar min son, som nu är 1 år och 2 månader, fortfarande smycket 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.