Recension: Rengöringskräm & Algmask från Caroma

Jag har fått möjlighet att prova två produkter från Caroma Naturlig Hudvård; rengöringskräm och algmask.
Produkterna är gjorda av naturliga råvaror och är fria från kemikalier. De innehåller inget vatten, parabener, Petroleumprodukter, silikoner eller andra kemikalier farliga för vår hälsa eller miljön. Toppen tycker jag, vilket ni läsare vid det här laget redan vet *ler*
Rengöringskrämen är en mjuk krämig rengöringskräm som effektivt löser makeup och smuts utan att torka ut eller kännas fet. Löser även de flesta ögonsmink. Ta en liten klick och fördela över ansikte och hals. Fukta fingrarna och massera upp makeup och smuts. Skölj med ljummet vatten. Passar alla hudtyper.
Fru Larsen tycker: Pumpflaskan tycker jag är toppen, det är otroligt enkelt att få ut lagom mycket rengöringskräm! När jag använde den första gången så var jag efteråt lite fundersam över om jag verkligen var ren, jag kändes ju så mjuk och len i ansiktet efteråt, något som aldrig hänt vid användning av de konventionella rengöringskrämerna. Men den vattenfasta mascaran var försvunnen och så även foundation, läppglans och ögonskugga. Underbart med en rengöringskräm som inte torkar ut huden.
Algmasken är en djuprengörande mask med renande och alger som också är mineralrika. Den vita leran suger upp överflödigt fett och orenheter i huden. Masken ökar blodgenomströmningen så att näring och syre lättare tas upp av huden. Applicera på rengjord hud och låt verka 10 – 20 min. Används 1 – 2 ggr per vecka.
Fru Larsen tycker: Jag ler åt tanken på sonens min när han såg mig i ansiktsmasken första gången, han såg förvånad och nästan rädd ut och hade väldigt stora ögon. Tyvärr är det som så att tid är en bristvara hos mig, jag har på tok för lite tid och även om 10-20 minuter inte är mycket tid egentligen så har jag svårt att hitta den tiden. En gång i veckan har det därför blivit för min del. Låter kanske klyschigt men jag känner mig verkligen ren och fräsch efter att ha använt denna mask, det känns som att masken lyckats avlägsna alla orenheter och det överflödiga fettet, utan att för den sakens skull torka ut huden.
Själv tycker jag att det är väldigt roligt att produkterna kommer från Kungälv, den lilla staden bara ett stenkast från där jag bor. Många plus från mig!

Stort tack till Carina på Caroma som gjort detta test möjligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.