Recension och gåva – Shiza Chic

Ni som anmält er till Mammablogg Date 2012 glömmer väl inte av att ni har chans att vinna en väska från Shiza Chic? Tävla här!


Shiza Chic har många fina väskor och plånböcker och jag har fått äran att få testa en väska!

 När jag först såg den på bild tyckte jag att det såg ut som en mindre handväska men oj vad förvånad jag blev. Det är absolut inte negativt, som tvåbarnsmor har jag en tendens att få med mig en massa ”onödiga” saker som tar stor plats och vad är då bättre än en stor väska där allt får plats?

En sak jag undrar bara, som inte är specifikt för just denna väskan – utan alla väskor jag har är på samma sätt, varför blir dragkedjan åt fel håll för mig? Jag har alltid väskan på höger axel och då börjar dragkedjan ”bakifrån” och jag förstår inte hur jag, men väskan på axeln, ska kunna öppna den.. Har alla andra sina väskor på vänster axel? Om alla andra har det så förstår jag logiken, men för mig blir det helt fel och om exempelvis telefonen ringer så måste jag alltid ta av väskan från axeln för att kunna öppna den och få fram telefonen. Hur tänker ni läsare?

Rosetten tycker jag blir pricken över i:et – den fulländar väskans utseende!
De små facken på sidorna lyfter också utseendet på väskan och är fina detaljer.

Inuti väskan finns ett stort fack men även flera småfack. Det finns både fack som stängs med dragkedjor och öppna fack.

De främre facken öppna facken är perfekta för mina mobiler (plural – svar ja) och det bakre facket med dragkedja tycker jag är perfekt att ha nycklarna i. Inga problem med att få plats med både matlåda och dricka i det stora facket, eller blöjor och våtservetter =)

Fick även med en gåva – en plånbok. Känns enligt mig som en perfekt festplånbok! Verkligen allt ryms i den och den är lätt att torka av vid eventuella barnspyor eller annat kladd. Dottern älskar den dessutom och går gärna omkring med den här hemma och låtsats vara prinsessa 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.