Recension: MannaMaa träningsbyxa

Vill börja med att säga att det blir otroligt varmt och gott på Tindras balkong på dagen mellan tolv och två – min son har alltså inte frusit när han sprungit omkring i bara MannaMaa träningsbyxor =)
Tristan, som tidigare inte ens märkte när han kissade i blöjan (engångsblöjor) och inte heller sa till när han bajsat, tyckte att det var väldigt konstigt första gången han kissade in träningsblöjan. Han blev förvånad, skrek till och förstod nog inte riktigt varför det kändes så obehagligt.
Det tog ett par gånger, både med bajs och kiss, men redan i fredags förra veckan – då han alltså bara använt träningsbyxan i en dag, så började han säga till när han behövde gå på toa. Och han är så stolt varje gång han gjort något på pottan, det riktigt lyser i hans ögon =)
Fyra av sju dagar i veckan använder han träningsbyxorna, men måndag-onsdag när han är på förskolan får han ha vanliga blöjor. I alla fall fram till sommaren när inte så mycket kläder behövs och det inte blir så jobbigt för personalen om/när han kissar på sig.
Det jag tycker är riktigt roligt är att han numer säger till även när han har vanliga engångsblöjor. Är vi inne får han direkt gå på pottan, men tyvärr är det inte lika enkelt när vi är ute. Men han märker i alla fall av att han behöver kissa – det är ett stort framsteg!
På natten har han vanliga blöjor än så länge, men det är inte så ofta han kissar på natten faktiskt. Och gör han det så har han numer visat det tydligt genom att vakna och gnälla/gråta. Han vet nog inte riktigt vad som är fel, för han är blir inte klarvaken utan ligger mer och gnäller, men han känner i alla fall att något inte är som det ska.
Både Tristan, jag och Rickard tycker att dessa träningsbyxpr är toppen. För det första så är de väldigt fina, det ser lite roligare ut än vanliga blöjor. Tristan kan röra sig obehindrat i dem, han har lärt sig att känna när han behöver kissa och råkar han ändå kissa i dem så läcker de inte och han känner direkt av att det blir blött och obehagligt.
Till sommaren är min lille grabb troligtvis blöjfri

En reaktion på ”Recension: MannaMaa träningsbyxa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.