Recension – M Jar Soft Blanket från Yankee Candle

Om Yankee Candle®

a passion for fragrance™

Doft är mycket mera än ett ord hos Yankee Candle®. Det är grundstenen i allt vi gör. Hängivenhet för kvalitet är en central del av vårt arv och rykte och det är en nyckelorsak till att våra kunder och återförsäljare förlitar sig på och värderar Yankee Candles® varumärke.
Yankee Candle® är nyskapande och kreativitet! Men framförallt passion….

Jag hoppas inte att någon som anmält sig till Mammablogg Date 2012 missat att ni kan tävla om Medium Jar från Yankee Candle HÄR!
Jag fick M Jar Soft Blanket att recensera och även fast jag tidigare testat ett av deras doftljus blev jag överraskad över den underbara doften av vanilj och citrus… och så luktade den ju något mer, en ”mjuk” och väldoftande lukt som jag genom deras sida fick reda på att det var bärnsten.

Det jag älskar med Yankee Candles ljus är att trots att de luktar mycket så blir det inte en kemisk och stark doft som många andra doftljus kan ha.

Maken min, som i vanliga fall inte tycker om doftljus alls, tycker faktiskt att det doftar ljuvligt och det är ju ett otroligt gott omdöme =)

Jag tycker att ljuset är så fint och vet precis vart jag vill att det ska stå när vi flyttat! 

Det känns verkligen som att jag kommer att ha detta ljus länge, då det är 14 cm högt och brinntiden är 90 timmar, och jag kommer garanterat att njuta av varje minut det är tänt!
För mig är det inte bara ett ljus, det är en detalj som höjer miljön i hemmet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.