Recension: Hudvård från Wise

Jag har fått möjlighet att testa en del produkter från WISE Naturkosmetik och då WISE sponsrar både till goodiebags och tävling kommer även ni som kommer på EKOfikan att få möjlighet att testa något från WISE.

Har nu under lite drygt en veckas tid använt mig av dessa produkter; ansiktskräm,

Rengöringssvampen är otroligt användbar, både morgon/kväll då rengöringskrämen används och efter att ansiktsmasken varit på.
Ansiktsvattnet har jag haft med mig till jobbet flera gånger, där det är mycket torr luft. Bara ett spray efter halva dagen och man känner sig genast mycket fräschare.
Jag tycker fortfarnade att det känns lite främmande att efter rengöring lägga på feta produkter i ansiktet – trots att jag märkt att det verkligen hjälper! En natt utan ansiktskräm och aromaserum neroli gör att huden ser helt annorlunda ut på morgonen hämfört med om jag använder det på kvällen innan jag lägger mig.
Väldigt roligt att ha fått testa en hel serie, det blir lite enklare att märka skillnaden då =)

Många tänker ofta på vad de äter men få tänker på vad de använder för produkter i duschen, när de smörjer in sig, när de tvättar ansiktet, när de sminkar sig. Kroppen tar ju upp cirka 60% av det man smörjer in den med – vilket faktiskt gör det otroligt viktigt att ha koll på vad man använder för typ av produkter även här. WISEs produkter är alla ekologiska och inget är testat på djur – underbart säger jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.