Recension: Groupon

Du känner väl till Groupon?


Groupon har funnits i Sverige sedan april 2010 och presenterar dagliga erbjudanden på saker att uppleva, äta och köpa i bl.a. Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Erbjudanden sträcker sig från restauranger, hotell, teaterbesök och skönhetsbehandlingar till mångsidig shopping och härliga getaways. Sedan starten i Chicago 2008 har Groupon expanderat till knappt 50 länder och har av Forbes Magazine vid ett tillfälle utsetts till världens snabbaste växande företag någonsin.

Jag shoppar gärna, men vad är bättre än att shoppa till bra priser?! 

Just nu är jag sugen på deras ”Upplev vackra Gotland”-deal. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på i sommar men det vore ju inte helt fel att åka någon stans i Sverige och få det billigare än det vore annars =)

Och man behöver ju inte bo i Göteborg för att hitta bra deals! Groupon har deals i  30 städer men även shoppingdeals som gäller i hela Sverige och getaway-deals.

Servicen är utmärkt! Vid ett tillfälle, för lite drygt ett år sedan, så hade jag köpt en deal på klippning och färgning/slingor. Företaget där dealen gällde var dock mycket oseriöst (går inte in närmre på det) och jag ringde till Groupon för att berätta detta. Fick pengarna insatta på mitt Groupon-konto samma dag som jag ringde och kunde då istället köpa en annan hårklippningsdeal som jag blev otroligt nöjd med.

För ett par månader sedan köpte jag deals på fotvårdsbehandling både till mig och maken. Maken fick dock friskvårdsbidrag genom jobbet som han kunde utnyttja till fotvård och vi mailade då Groupon och förklarade läget. Trots att det var flera månader sedan vi köpte dealen, fast inom dealens giltighetstid, så var det absolut inga problem att få pengarna insatta på Groupon-kontot. Tillgodohavandet och det tillgodo jag fick i samband med samarbetet för Mammablogg Date 2012 för att recensera deras sida är redan använt då Groupon har väldigt många intressanta deals =)

Groupon tillämpar 14 dagars full ångerrätt och därefter kan man få ett återköp i tillgodohavanden under hela giltighetstiden, om man av specifika anledningar inte kan nyttja dealen. Läs mer om det finstilta HÄR!

Just för att jag tidigare fått ett sådant bra bemötande av Groupon så vågade jag köpa en deal som kostade ett par tusen – något jag inte velat/vågat göra annars!

Ni som anmält er till Mammablogg Date 2012 missar väl inte att tävla om ett presentkort värt 500 kr från Groupon här.

En reaktion på ”Recension: Groupon

  1. Groupon mycket oseriöst lurendrejeri företag!! (Väntar på moderering)
    Jag köpte en klocka till min son i julklapp. 2 års garanti och klockan gick sönder efter en vecka. Jag har försökt reklamera sedan 15 januari men blir bara hänvisad runt runt, bollad fram och tillbaka. Rena lurendrejeriet! Hur kan man lova garanti när man inte står för det? Leverantören ville att jag skulle skicka tillbaka produkten till England för 350 kr vilket var mer än klockan kostade. Groupon bara urskuldar sig att dom ”bara marknadsför ett erbjudande” Uselt bemötande!! Dom vill inte ta ansvar för något men pengar vill dom ha!!! Dom har tagit betalt men kan inte ta något ansvar! Jag rekommenderar INGEN att handla från Groupon!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.