Recension: Frozzypack


Frozzypack är ju med och sponsrar till Mammablogg Date 2012 där en lycklig vinnare kommer att gå hem med en Frozzypack!

Jag fick en Frozzypack att testa själv och det har jag nu gjort!
Jag är supernöjd! Mitt stora problem nu är att jag vill ha en till men inte kan bestämma mig för vilken färg *ler*

Innan jag testat Frozzypack var min första tanke att maten skulle bli vattnig när locket (kylklampen) tinade. Men positivt överraskad blev jag! Funderar på om det kan ha att göra med att det är kylgelé i locket och inte vatten som i många andra kylklampar.

Första användningstillfället:

Locket lade jag in i frysen och lät det ligga där i närmare 12 timmar. Lade på morgonen ner pastasallad, satte på locket och lät Frozzypack stå framme i 5 timmar. Åt sedan min pastasallad som var kall, fräsch och god, trots att den stått framme (försluten i Frozzypack) i rumstemperatur. 
Frozzypack rymmer enligt mig lagom mycket mat (0,9 liter) och det är ju så bra att slippa behöva ha kylklampar med sig för att hålla maten kall. Har man exempelvis en dricka som man vill ha kall kan man ju lägga den på Frozzypack så att locket kyler drickan!
Och man behöver ju inte lägga i just mat i sin Frozzypack! Jag kommer i sommar lägga ner vattenmelon, vindruvor och annan frukt som jag vill ha med när vi åker till havet men som jag inte vill ska bli varm och dassig. Plättar/pannkakor kommer garanterat hamna i min Frozzypack också! 
Känns som att alla matproblem i sommar nu är försvunna 🙂
Läs mer om Frozzypack här!

En reaktion på ”Recension: Frozzypack

  1. åhh, det låter som en jättesmart mat/picnik-låda! ^^ håller tummarna för en sån vinst! =) behöver man göra nått innan för att vara med och tävla?

    kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.