Recension: Coolkidz Cold Pack

Imorse när jag tog på Tindra skorna kom Tristan krypandes och ville vara med oss. Han och Tindra kelade lite men det slutade med att han bet henne i fringret – rätt rejält… Tindra som givetvis blev väldigt ledsen och hade ont blev snabbt på bättre humör när jag tog fram Coolkids Cold Pack från infoband.
De coola och söta kylpåsarna lindrar smärtan snabbt samtidigt som de hjälper till att trösta. Till skillnad från många liknande produkter på marknaden innehåller Coolkidz Cold Packs ingen giftig fyllning, samt inte heller PVC, latex eller andra allergiframkallande ämnen.

Coolkidz Cold Packs fryser aldrig helt, utan är alltid mjuk och formbar, dessutom kan den hålla kylan i upp till 30 minuter i rumstemperatur efter bara en timme i frysen. Detta är utan tvekan sommarens coolaste produkt. En produkt som sprider glädje och hjälper till om olyckan är framme.


Tindra tyckte att den kylde gott och tårarna slutade rinna redan när hon såg den fina hunden.
Det jag själv tyckte var bra var att den inte fryser helt utan var formbar trots att den kom direkt ur frysen eftersom hon då kunde linda den runt fingret som gjorde ont. 
En supersmart produkt som jag rekommenderar alla småbarnsföräldrar att ha hemma. Tindra hade den mot fingret ända hemifrån och hela vägen till förskolan, vilket rör sig om lite drygt 25 minuter och den höll kylan hela tiden. 
Nu var ju inte Tindras skada så stor men jag är övertygad om att hon hade uppskattat om förskolan tagit fram en sådan när hon häromdagen ramlade och slog upp knäna!
Ni vet väl att ni har möjlighet att vinna Coolkidz Cold Packs från infobandMammablogg Date 2012?
Uppdatering: 
Fick precis (23/5 22:45), av min kontakt på infoband, reda på att de även kan vara ”bara” i kylen. Då är de ”lagom svala” för just de där mindre ”olyckor” som är mest tårar och mindre riktig bula, och där ”kylis” (det är så deras barn och barnen på vår förskola och skola kallar den) är mer en skönt tröst. Dessutom när det är varmt är lagom kalla kylisar himla sköna att bara sätta mot pannan en kort stund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.