Reashopping

Jag som inte hade några som helst planer på att shoppa kläder till barnen drogs med i reaträsket och har hittills handlat för långt över budget 😉

Det började i fredags när en vän påtalade att Polarn O. Pyret hade rea och jag kunde såklart inte låta bli att gå in på deras hemsida. Hittade en massa fina eco-kläder, som enbart fanns i butik, och passade på att lunchshoppa. 

Det jag främst var ute efter när jag kom in i butiken var den underbara byxdressen som Tindra har på sig nedan. Tristan fick såklart en likadan i en mindre storlek. Tristan fick även ett rött linne, en turkos/vitrandig tröja med båtringning och en vit/turkosrandig mössa.

Hittade en hel del fler plagg i Tindras storlek och därför blev det en hel del mer till henne. Två lite längre tröjor, både ett rött och ett grönt linne, en tröja med ficka på bröstet, kortärmat nattlinne som jag även tycker man kan använda som tunika, T-shirt med små stjärnor, en turkos/vitrandig tröja med båtringning precis som lillebror, lila hellånga leggings samt strumpor till både mig och Tindra.

Var så nöjd med mig själv som hittat så mycket fina eco-plagg till superpriser, men det blev även ett fåtal plagg som ej var eco; ett par shorts till Tristan och en kort shortsoverall, en klänning samt en mössa till Tindra.

Oavsett om ni vill handla eco eller ej så rekommenderar jag verkligen att shoppa på Polarn O. Pyrets reashopping – det blev otroligt prisvärt!

En reaktion på ”Reashopping

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.