QRMA Frekvensanalys

När Jeanette på SAIAN för första gången berättade om frekvensanalys blev jag lite rädd, men samtidigt nyfiken. Jag ville såklart veta hur det stod till i kroppen, men var samtidigt lite orolig över att testet till exempel skulle visa att jag äter på tok för onyttigt och helt måste lägga om mina matvanor.

När jag var där för att reparera en nagel jag klämt av fick jag möjlighet att testa analysen och eftersom jag nu i efterhand är så otroligt glad över att ha gjort denna analys vill jag med egna och ärliga ord förmedla vad analysen innebär.

Saian använder sig av QRMA, magnet-resonansteknologi för att på ett enkelt sätt kunna analysera kundens hälsa och ge råd för att kunden skall kunna förbättra den. Jag fick ta av smycken, sätta mig avslappnat, blunda samt hålla i en glasstav som var kopplad till själva analysmaskinen.

20161103_131239

Efter 90 sekunder var testet klart och vi gick sedan tillsammans alla resultat. Vi började med översiktsresultatet vilket överlag såg bra ut, det enda som gick att klaga på var att jag var lite uttorkad. Inte ett dugg konstigt då jag är otroligt dålig på att dricka. Där får jag skärpa mig!

result1

Otroligt många saker mäts i kroppen under analysen och bland annat får man reda på hur det står till vad gäller vitaminer, aminosyror, hy, ögon, hjärta, hud, tarmar, lever, allergier med mera.

Reumatisk sjukdom fanns med i listan över testresultatet och svaret där gjorde testet än mer tillförlitligt.

Efter att vi gått igenom alla resultat sammanställdes en lista över de mest allvarliga problem och vad jag ska tänka på för att må bättre. Till exempel stod det att jag ska stressa mindre och tugga maten väl. Hur i hela friden kunde testet veta att jag är värdelös på att tugga och ofta sväljer makaroner hela?! Jag fick även rådet att sova mer samt äta mer frukter och grönsaker som innehåler C-vitamin. Analysen meddelade även att jag har tendens att bilda förkalkningar på skelettet och en tendens att få små tunna ytliga blodkärl i ansikte och på lår. Jag hade även låga värden av vitamin D3.

Kunde inte låta bli att hålla mig för skratt när analysresultatet visade att jag är smått allergisk mot damm. Jag låter robotdammsugarna gå här hemma varje dag och dammsuger sedan med vanliga dammsugaren en gång i veckan. Svabbar golvet varannan vecka. Jag och maken är inte helt överens om hur ofta det behöver dammsugas och jag känner därför att resultatet var till min fördel 

Det generella rådet till mig var att börja äta mer supermat, såsom chiafrön, spirulina och chlorella. Eftersom jag redan har en hel del supermat hemma valde jag att först testa med de produkter jag har hemma och ni kommer att få följa den förändring jag planerar att göra vad gäller främst frukosten. Att äta rostat bröd i bilen på väg till jobbet blir det stort nej för och istället kommer det att bli nyttiga smoothies och chiapudding.

En frekvensanalys och rådgivning tar cirka 1 timme och kostar 800 kronor. Eftersom SAIAN nyligen börjat med frekvensanalys erbjuder de just nu 25% på ditt första besök.

2 reaktioner på ”QRMA Frekvensanalys

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.