Pukka Clean Greens


I paketet från Bodystore.com kom ytterligare en produkt; Pukka Clean Greens.

Pukka Clean Greens är en blandning av klorofyllrika gröna livsmedel såsom gräsjuicer, bladgrönsaker, groddar, alger och örter.

Detox/Avgiftning är två ord som bra beskriver denna produkt! Pulvret hjälper nämliten kroppens förmåga att rena sig självDet hjälper också kroppen att bättre hantera förorenad miljö och mat – spännande tycker jag!

1/2 matsked ska blandas med 1/2-1 dl vatten eller valfri juice på morgonen eller kvällen – varje dag. En bra, näringsfylld start på dagen helt enkelt!

Pepparmynta är tillsatt för en frisk smakupplevelse men om man ändå inte är helt förtjust i smaken, och då har svårt för att dricka pulvret enbart blandat med vatten, är ett tips är att blanda i pulvret i en smoothie. Smoothien kan du såklart smaksätta som du vill – jag testade med plommon, mango, äpple och citron.

Alla ingredienser i Pukka Greag Cleans kommer från sin ursprungliga, ekologiskt odlade källa. Kosttillskotten är raw food – ingredienserna är färsktorkade under absolut bästa förhållanden för att bibehålla högsta möjliga näringsvärde. 
Alla Pukkas produkter är ekologiskt certifierade, helt vegetariska och framställda på ett sätt som befrämjar en hållbar utveckling. Produkterna är också fria från mjölkprodukter, vete, gluten och innehåller inget tillsatt socker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.