Provsvar

Det har tagits oändligt många tester för att se vad/om Tristan är allergisk. Vi har ju så sakta börjat introducera mjölkprodukter och det fungerar jättebra, förutom när det gäller yoghurt. Yoghurt spyr har ALLTID av! Hur kan det komma sig – någon som har en teori?
Många har sagt att det är mer koncentrerat i yoghurt och att man när man steker i smör inte får i sig lika koncentrerat med mjölkprodukter, men jag tycker då att han borde spy när han får gräddglass också?!

I vilket fall så visar inga av testerna någonting!

Pricktestet har aldrig visat något, inte ens då han spydde efter varje mål och hundra gånger däremellan, då han drack ersättning.. men det viktiga för mig är att han inte längre spyr 🙂
Lägger in en bild på min lille kille som tror att PS3-kontrollern är en telefon *ler*

3 reaktioner på ”Provsvar

  1. Ne usch och fy så jobbigt både ni och framförallt lilla Tristan haft det! Skönt att det är bättre och hoppas det fortsätter så! Så små skall inte bli så sjuka!!

    Ja det blir jättebra!! Kanske ses runt 12 vid st jörgen? 🙂

  2. Vet inte om min kommentar skickades eller inte men jag skriver igen 🙂 förstår att ni tog tuve, och nu är det ju bara bra eftersom ni inte behöver flytta på henne och behöver lära känna ny personal. När börjar Tristan på dagis? 🙂 konstigt med spyorna!! Men skönt att han slutat förutom när han äter youghurt! Har ni provat youghurt utan mjölk? Spyr han då med så måste det ju vara något annat i youghurten. Jobbigt det där!!

    Jag promenerar gärna! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.