Presslunch med VisitDenmark

VisitDenmark bjöd i torsdags in till presslunch hos Oscar & den Lille på Prinsgatan 4 i Göteborg. De har gjort smörrebröd, Danmarks nationalrätt, till sin specialitet och vi blev bjudna på en riktigt god lunch.

Restaurangens ägare gav oss kort information om Oscar & den Lille och sedan presenterade Agneta & Henrik årets pressresor med VisitDenmark.

Ylva, reprentant från Stena Line, var också på plats och vi fick en Save The Date för After Work med Stena Danica där de just nu bygger upp ”The Reef Bar”, en karibisk oas i Kattegatt, uppe på det inglasade soldäcket. Spännande!

VisitDenmark erbjuder mänga spännande pressresor och jag håller tummarna lite extra för ett par av dem! Sommaren 2016 var jag inbjuden till två pressresor, den ena till Nordjylland och den andra till Djurs Sommerland. Två fantastiska resor och du kan läsa mer om dessa nedan:
* Kattegatcentret, Djurs Sommerland & Rane Ladegaard
* Kalø Slottsruin, Glasmuseet & Ree Park Safari
* Fregatten Jylland & kullerstensklädda Ebeltoft
* Nordsøen Ocenarium
* Skallerup Seaside Resort – Resorten med allt & lite till
* Mata djur, plocka hönsägg samt godistillverkning
* Rubjerg Knude – fyren som snart försvunnit
Femstjärnig Nöjespark 

Förra sommaren åkte vi också till Danmark och följer du länkarna kan du läsa om våra besök på Sommerland Sjælland, vår heldag på Djurs Sommerland, Fårup Sommerland och en kväll i Skagen. Danmark underbart – speciellt när man har barn!

Finaste Emelie fick i torsdags tagit en bild på oss bloggkollegor i Göteborg. Överst från vänster; Jag, Carolina, Ylva, Annika, Malin och på främre raden från vänster; Emelie, Siranee och Malgorzata. Dessa underbara kvinnor hoppas jag se mer av i sommar 🙂

2 reaktioner på ”Presslunch med VisitDenmark

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.