Presslunch med VisitDenmark

Var igår inbjuden på presslunch med VisitDenmark. Hos Oscar & den Lille på Prinsgatan 4 i Göteborg tog ett gäng bloggare och journalister upp en hel långsida. Vi fick information om VisitDenmark – som är Danmarks turistråd, och fick höra en del om deras planer för 2016 samtidigt som vi avnjöt klassiska danska smörrebröd.

20160311_115404

Den danska självutnämnda nationalrätten består av en bit danskt rågbröd med diverse pålägg och en hutt sprit. Men på en lunchträff, och när jag dessutom skulle tillbaka till jobbet efteråt, passade sig inte mer sprit än en flaska cider.

20160311_120045

Efter att ha mumsat i sig två smörrebröd, den ena med brie och den andra med gorgonzola, blev vi bjudna på en riktigt smarrig efterrätt. Och vem tackar nej till det?! Inte jag i alla fall *ler*

20160311_115639

Jag insåg när jag på eftermiddagen kommit hem att det snart är dags att börja kolla på semesterplaner, då dottern hoppade upp och ned på stället och vädjande ropade att hon vill åka till Legoland i sommar. Maken och barnen är ju lediga hela åtta veckor, medan jag får nöja mig med ett stort antal veckor mindre. Först ska veckor för semester bestämmas, sedan ska fint väder beställas och sedan kan vi börja kika på vad för spännande saker vi ska roa oss med.

En reaktion på ”Presslunch med VisitDenmark

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.