Polens Riviera

Kilometerlånga finkorniga sandstränder, sevärda kulturstäder samt roliga aktiviteter för alla barn. Vilket land tänker du nu på? Faktum är att flera av Europas bästa och längsta sandstränder finns närmre än vad många av oss tror – nämligen i Polen. Smaka på orden, Polens Riviera, låter det främmande?

Min första bild av Polen stämde rätt bra överens med bilden av ett forna öststatsland – grått, massa betong och tråkigt. Men som med de flesta fördomar så handlar det ofta om okunskap och sedan är det ju inte heller så mycket konstigare än att alla delar av Sverige inte är lika vackra som andra, så varför skulle det inte gälla för andra länder också?!

Jag har hittills varit i Polen två gånger, ena gången bara över dagen (då i Gdynia) och andra gången i närmare en vecka (då i Wroclaw). Mina besök i Polen har verkligen slagit hål på fördomarna om det grå landet, jag är positivt överraskad och efter att ha sett nedan film blir jag än mer sugen på att uppleva Polen igen – denna gång med familjen.

Polens Riviera är kontraster mellan modernt och historia och här finns mycket nytt och innovativt som vi inte har i Sverige.  Dessutom kostar spa, mat och dryck på fantastiska ställen i Polen knappt hälften så mycket som här hemma. Området runt Sopot, Gdynia och Gdansk passar såväl par och vänner som barnfamiljer och om du nu, liksom jag, blir sugen på en prisvärd semester till Polen så kan jag glädja dig med bokningskoden BLOGGPOLEN, som ger dig hela 25% rabatt på en resa till Polen. 

Erbjudande: 25% rabatt på Prova på Polen, t/r Karlskrona – Gdynia inkl del i hytt. Stanna upp till 3 nätter iland. Uppge erbjudandekod BLOGGPOLEN för att erhålla rabatten. Rabatten avser inte miljötillägg. Boka i perioden 24/4-30/06  och res i perioderna 24/4-30/06  samt 1/9-6/12.

Sugen på att läsa mer om Polen? Läs då Ylvas berättelse om Polens Riviera – perfekt destination för barnfamiljerBloggbussen 2015 går detta året till den Polska Rivieran och det känns knappt som att jag behöver nämna att jag och Tindra är ruskigt sugna på att få åka med! Nu håller vi alla tummar och tår!!

badge_bloggbussen_deltagare (1)

2 reaktioner på ”Polens Riviera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.