PM till trafikskadenämnden

Då invaliditetsgraden överskrider 10% tas ärendet upp i trafikskadenämnden – och så är fallet för mig gällande bilolyckan 080927.

Fick idag det tre kilos tunga brevet från mitt försäkringsbolag, som för övrigt fyllde hela brevinkastet, och ska nu gå igenom det och lämna synpunkter/komplettera. Alla journaler finns med och bilder på bilarna – psykiskt ansträngande att läsa igenom allt och se bilderna. Har ögnat igenom allt men bara läst 148 sidor ordentligt ännu. Hade tänkt skicka in kompletteringen imorgon och förhoppningsvis tar det inte såå lång tid innan trafikskadenämnden tar upp ärendet och sedan avslutar det, så att jag kan gå vidare från detta.

Uttryck såsom ”livslångt behov av ortopediska skor”, ”försämringsrisk gällande den fraktur som engagerade höftleden”, ”Patienten informeras även om principerna för behandling av långvarig smärta inklusive möjligheten att pröva sekundära analgetika i form av tricyklika”, ”förlossningshinder” och så vidare känns ju inte jätteuppmuntrande, men men.

Ska nu läsa vidare så jag blir klar idag.

En reaktion på ”PM till trafikskadenämnden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.