Plastdel till Tristans Pari Boy sönder!

Imorse gick en plastdel till inhalatorn sönder och den går inte att använda nu. Som tur är har vi kvar vortexen och medicin till den så vi kunde ge honom det istället.

Ringde till lungmottagningen och hon skulle kolla om hon hade någon sådan reservdel och lovade att ringa upp strax. Tre timmar efter det hade jag inte fått något samtal och ringde igen. Fick reda på att de inte hade bara den delen som reservdel utan de hade bara årskitet som man får en gång varje år. Hon sa att hon skulle skriva ut ett recept som hon kunde skicka hem till mig och sedan fick jag gå till apoteket och beställa delen och några dagar efter det skulle jag få hem den. Jag betonade att Tristan måste ha sin apparat och att vi senast förra veckan blivit tvugna att ge honom i vortexen eftersom medicinen tog lång tid på sig att komma till apoteket och hann ta slut här hemma, och att han blev väldigt mycket sämre då. Hon förstod men kollegan bredvid henne sa högt och tydligt att de inte kunde agera mellanhand och att jag minsann fick ringa företaget som har hand om Pari Boy själv…
Eftersom vi bara haft den i en månad kunde hon inte ge mig en årsförpackning och jag fick snällt ringa det nummer hon gett mig till företaget.

Lyckligtvis var mannen på företaget trevlig och skulle kolla på det med en gång och lovade ringa upp en stund senare. Bara ett par minuter senare ringde han och skulle skicka hem en årsförpackning eftersom den delen inte finns löst.

Skulle ringa upp lungmottagningen igen när jag pratat med företaget och det gjorde jag. Vi pratade om att jag skulle åka dit för att få låna en annan apparat men klockan blev mycket och jag orkade inte efter dagens krävande prövningar så jag hoppas innerligt att jag får paketet imorgon, annars får jag åka upp till östra och hämta en annan apparat ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.