Pino – älskade Pino

Min son älskar Pino! Han refererar ofta till Pino när han vill berätta något och någon av Pino-böckerna vi har är en självklarhet att vi läser innan läggdags – varje kväll, om och om igen =)

Bägge barnen blev otroligt glada över paketet som kom hem för ett par dagar sedan; Ett paket med Pino-böcker.
Samma kväll läste vi Pino och katten. Tristan låg som förtrollad i sängen medan jag läste och började sedan skratta när katten hoppade ner från garderoben rakt på Pino. Idag när han skulle lägga sig pekade han upp mot sin byrå och frågade om katten var där. Rickard som inte hört sagan igår förstod inte vad han pratade om och sa bara att katten inte var där uppe. Men Tristan gav sig inte och fortsatte; ”Katten sitta där, katten hoppa mig”, ”Pappa, katten hoppa Pino – loligt”.

Jag, som kom hem precis när barnen skulle lägga sig igår, hörde hur Tindra fick ”Räkna med Pino” läst för sig. Tindra är väldigt bra på att räkna på fingrarna och min förhoppning nu är att hon ska lära sig hur de olika siffrorna ser ut och även räkna figurerna på bilderna. Självklart hoppas jag att även Tristan hakar på i lärandet =)

Jag kan nu även glädja er läsare med att avslöja att jag inom ett par dagar kommer att lägga upp en tävling här på bloggen, där just DU kan bli en lycklig vinnare av fyra egna Pino- exemplar. Håll utkik =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.